Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Statul român va avea mai multe acțiuni la CE Oltenia

Statul român va avea o pondere mai mare în acționariatul Complexului Energetic Oltenia, ca urmare a faptului că este singurul acționar care ajută compania în această perioadă de tranziție spre alte surse de producere a energiei.

“Au fost discuții între Ministerul Energiei și Fondul Proprietatea, s-au convenit niște mecanisme de reglare a capitalului societății Complexul Energetic Oltenia, astfel încât statul român să își majoreze ponderea în acționariat”, a spus managerul Daniel Burlan la Gorj TV.

Comisia Europeană a atras atenția asupra faptului că, dacă statul vine cu un ajutor de stat de 1,33 de miliarde de euro în următorii ani la CEO, un sprijin trebuie să dea și Fondul Proprietatea, care deține 21,5% din acțiuni. Altfel, Fondul ar putea fi considerat un acționar privilegiat.

Fondul Proprietatea a anunțat că nu are de gând să investească la Complexul Energetic Oltenia, dar se pare că își va reduce numărul de acțiuni.

Vizualizări: 2,749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: