Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Liderii sindicali, la mare pe banii companiei

Un lider de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia se arată extrem de revoltat pentru faptul că mai mulți sindicaliști au plecat pe litoral la o întrunire. Nicu Bunoaica spune că este vorba despre liderii de sindicat care s-au opus proiectul de reducere a vârstei de pensionare.

În spațiul public au apărut informații că liderii din cadrul FNME participă la o întrunire pe litoralul românesc, fiind vorba despre 4 zile.  Nicu Bunoaica i-a criticat din nou pe liderii marilor sindicate, afirmând că sunt ”jandarmii administrației”.

”Administrația i-a trimis la mare pe cei care au fost împotriva proiectului de lege. Toți de la FNME sunt în stațiunea Mamaia cazați la hotel pentru 4 zile. Sindicatele decid, ei sunt jandarmii administrației. Când se duc acolo, spun că vor la mare sau la munte, depinde de sezon. Nu s-au dus pe banii sindicatului, ci pe banii companiei. Este prevăzut în contractul colectiv de muncă. Mulți sunt puși politic, execută ordinele, iar administrația le oferă bonusuri”, a spus Bunoaica.   

Vizualizări: 3,741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: