Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trei gorjeni, la muncă fără contract

Un atelier auto comuna gorjeană Săcelu a fost amendat cu 40 de mii de lei, după ce două persoane au fost găsite la serviciu, deși nu aveau contract de muncă. O amendă de 20.000 de lei a primit și o firmă de construcții, din Rovinari.

„În perioada 14-18 iunie 2021, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au efectuat un număr total de 52 de controale care au vizat atât relațiile de muncă, cât și securitatea și sănătatea în muncă, fiind aplicate 36 de amenzi contravenționale în cuantum de 189.000 de lei, 177 de măsuri obligatorii în sarcina angajatorilor sancționați și 3 avertismente” a declarat George Octavian Romanescu, inspector-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Firma din Rovinari folosea în activitate o persoană pentru care nu avea încheiat în prealabil contract individual de muncă.

Vizualizări: 6,279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: