Steaua l-a cedat pe Răduţ pandurilor. Breeveld, netransferabil?

„Răduţ este al nostru“, a declarat antrenorul pandurilor Petre Grigoraş. Antrenorul a mai spus că Mihai Răduţ a venit de la Steaua la Pandurii gratis şi că atunci când va fi transferat în altă parte cele două cluburi vor împărţi suma.

O parte din informaţiile publicate în presă s-au concretizat. Mihai Răduţ a revenit la Pandurii. Încă se discută despre varianta ca Nicandro Breeveld să ajungă la Steaua. Roş-albaştrii oferă 500.000 de euro, în timp ce Pandurii cere dublul acestei sume. Momentan, Steaua nu a înaintat o ofertă oficială pentru mijlocaşul în vârstă de 27 de ani. Deocamdată, Grigoraş este bucuros că Mihai Răduţ vine la Pandurii. „Cluburile au ajuns la o înţelegere. Ambele părţi au dorit acelaşi lucru. Eu mi-am dorit sa colaborez cu el, am mare încredere în el, îi mulţumesc şi lui că a dorit să vină. Sper să revină la forma care l-a consacrat, vom vedea după o perioadă de pregătire”, a spus Grigoraş pentru sport.ro.

Anton şi Breeveld, netransferabili

Grigoraş spune că Răduţ nu s-a acomodat la Steaua, dar la Pandurii va avea o şansă. „Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el la Steaua, nu e treaba mea. Fiecare antrenor are o filozofie de joc, nu poţi sa condamni pe cineva, e clar că el nu s-a acomodat. E normal ca el să-şi fi dorit să joace mai mult. La noi va avea această şansă, iar eu sper ca în cel mai scurt timp să se ridice la cel mai înalt nivel. Şi, de ce nu, poate va pleca la o echipă puternică din străinătate. E tânăr, are 24 de ani şi tot viitorul în faţă“, a mai spus tehnicianul pandurilor. Antrenorul a mai spus că Răduţ a venit gratis la Pandurii. „N-am plătit nimic pentru el. Cluburile vor împărţi procentele în eventualitatea unui transfer. Mai multe clauze ştie preşedintele clubului, nu eu", a spus Petre Grigoraş.

El a mai spus că nici Paul Anton şi nici Breeveld nu pleacă de la Pandurii.  „În aceasta afacere nu s-a pus problema unui schimb, nu va pleca niciun jucător de la Pandurii la Steaua. Anton si Breeveld sunt netransferabili în acest moment“, a mai spus acesta. Steaua va lua 50% dintr-un eventual transfer al lui Răduţ.

DEBUT

Mihai Răduţ a debutat în Liga  1 în sezonul 2009-2010, la Internaţional Curtea de Argeş. Fost junior al lui Sporting Lisabona, Răduţ a ajuns la Steaua în vara lui 2010. În vara lui 2012 a fost împrumutat la Pandurii Târgu-Jiu, unde a jucat 30 de meciuri şi a reuşit 6 goluri. A revenit la Steaua anul trecut.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: