Steaua se plânge de „ţeapa” Matei !

Nici nu s-a transferat bine de la Pandurii la Steaua, că şi a pus pe jar clubul din Ghencea! Fundaşul de naţională, Gabriel Matei (21 de ani) l-a adus în pragul disperării pe patronul Gigi Becali după ce s-a accidentat din nou, pentru a treia oară, de la sosirea la Steaua.

După binecunoscutele probleme musculare din trecut, Matei nu a rezistat pe teren în înfrângerea contra Astrei, scor 1 la 2, decât 3 minute! Matei a părăsit terenul într-un picior după o entorsă la genunchi şi l-a făcut pe Becali să exclame: „Am dat 600 de mii de euro pe un jucător care e mai mult accidentat!” Patronul Stelei e supărat în principal pe managerul Meme Stoica, cel care a insistat pentru aducerea lui Matei. Becali ar putea să se supere puţin şi pe amicul Condescu de la Târgu Jiu, care a făcut o adevărată afacere cu Matei din drepturile căruia Pandurii au în continuare 50 la sută. Matei ar putea lipsi acum până la finele turului! "Nu ştiu ce se întâmplă cu Gabi Matei. Nu pot să nu spun că a fost şi la noi accidentat. Greşeala s-a făcut când a fost la lot, pentru că a fost folosit mai mult decât trebuia, venea după accidentare. Eu îl foloseam doar 45 de minute" a comentat şi Grigoraş la sport.ro. Ultima afacere făcută pe ruta Condescu Becali a fost în urmă cu 3 săptămâni când Steaua l-a achiziţionat de la Pandurii pe fundaşul Vlad Chiricheş pentru 700 de mii de euro. Chiricheş va ajunge în Ghencea din iarnă.

"Rămân la părerea mea, că trebuia să mai rămână un an la o echipă mică. E un jucător destul de bun, dar trebuie să fie mai puternic din punct de vedere fizic. E prea sensibil, i-am spus de când a plecat că îi va fi foarte greu. La Steaua, dacă ai greşit o dată, eşti exclus din lot, dacă ai jucat bine, eşti Messi”          

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: