Steaua și Pandurii, dispută pe transferul lui Roman

Steaua mai are aproape o lună la dispoziție pentru a-l lua pe Mihai Roman de la Pandurii, perioada transferurilor din fotbal fiind gata la finalul lui februarie. Cele două cluburi nu se înțeleg la preț.

Steaua a avansat suma de 250 de mii de euro, dar Pandurii nu discută fără 600.000 de euro. Pandurii nu acceptă o sumă mai mică de 600.000 de euro pentru Roman, aceasta fiind de altfel și clauza jucătorului în vârstă de 22 de ani, dorit cu insistență de Steaua în această iarnă. Cele două cluburi mai au un motiv de dispută: gorjenii își cer procentul din transferul lui Mihai Pintilii la Al Hilal, plecat de la Steaua pentru suma de 2,5 milioane de euro.

Președintele Stelei, Valeriu Argăseală, a confirmat că liderul Ligii 1 nu a avansat în negocierile pentru Roman. "Nu s-au făcut paşi înainte în ceea ce îi priveşte pe Creţu şi Roman. De la Iaşi şi de la Pandurii am primit cifre nerealiste pentru Liga I şi pentru valoarea jucătorilor. Când se fac calcule, trebuie să ne raportăm la valoarea jucătorilor din acest moment, nu la ce se crede că ar putea fi în perspectivă", a declarat Argăseală la emisiunea "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.  Roman a fost convocat în toamnă la echipa naţională pentru partida amicală cu Danemarca, în care nu a fost însă folosit. Mihai Roman a marcat 8 goluri în 19 meciuri.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: