Steaua şi Pandurii încă mai aşteaptă banii pe Mihai Pintilii

Steaua  n-a primit nici acum banii de la Al Hilal pentru transferul lui Mihai Pintilii. Mijlocaşul a fost transferat de la Pandurii la Steaua şi din Ghencea la arabi. Pintilii a ajuns din nou la Pandurii, dar nici Steaua şi nici gorjenii nu au primit banii pentru jucător.

Mijlocaşul român a fost cumpărat de Al Hilal în vara lui 2014 pentru 2,5 milioane de euro. Conducerea Stelei a făcut o plângere la FIFA. Cazul a fost programat pentru 6 aprilie, iar Al Hilal ar putea risca sancţiuni. Valeriu Argăseală susţine că aceeaşi situaţie este şi în cazul lui Claudiu Keşeru, însă a primit promisiunea că Al Gharafa va plăti: "N-am încasat niciun ban pentru transferul lui Pintilii, ne-am dus la FIFA, suntem la judecată, termenul este de 6 aprilie. Le-am dat mai multe termene, dar ei n-au dat niciun ban. N-am încasat niciun ban pe Keşeru, dar aici mi s-a promis că nu sunt probleme", a declarat Valeriu Argăseală la DigiSport.

Pandurii îşi cer partea din transferul lui Pintilii. Mijlocaşul a fost cumpărat de Steaua de la Pandurii Târgu Jiu pe 29 mai 2012, pentru 600.000 de euro plus împrumutul pe un sezon al jucătorului Mihai Răduţ. Contractul prevede şi 20% dintr-un eventual transfer, dar Steaua încă n-a plătit cei 500.000 de euro, pe motiv că n-a primit banii de la Al Hilal. Drept urmare, oficialii Pandurilor au depus un memoriu la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor şi li s-a dat dreptate. Dar banii tot nu au venit.

Cota de piaţă a lui Mihai Pintilii este cât întreg lotul naţionalei Insulelor Feroe, 1,7 milioane de euro. Cumulat, valoarea jucătorilor convocaţi de Anghel Iordănescu pentru această partidă este de 65 de milioane de euro, de 38 de ori mai mare decât cea a jucătorilor din Feroe. Mihai Pintilii şi Dan Nistor de la Pandurii sunt convocaţi la Naţională la meciul de la Ploieşti cu Feroe.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: