Ştiinţa Turceni a aflat unde va juca meciurile de baraj

AJF Gorj a anunţat că Ştiinţa Turceni va juca turneul de baraj pentru promovare la Hunedoara. Campioana Gorjului va juca pentru un loc în Liga 3 din viitorul sezon cu campioana Aradului, Victoria Zăbrani, și campioana din Caraș Severin, Progresul Ezeriș.

Campioana Gorjului din acest sezon, Ştiinţa Turceni, a aflat locul unde va disputa cele două meciuri de la turneul de baraj după ce Federația Română de Fotbal a anunţat AJF-urile din ţară care vor organiza aceste turnee.  

Echipa din Turceni va juca în zilele de  5 și 9 august, la Hunedoara, cu Victoria Zăbrani din Arad și Progresul Ezeriș din Caraș Severin. Meciurile sunt organizate de AJF Hunedoara şi se vor disputa pe stadionul „Michael Klein”.

„Pentru barajul de promovare în Liga 3, Regiunea 4, Grupa A, Hunedoara a fost stabilită localitatea gazdă a turneului, acolo unde ACS Știința Turceni va juca în compania campioanelor județelor Caraș Severin și Arad. AJF Gorj urează mult succes celor două echipe gorjene, ACS Știința Turceni și CS Jiul Rovinari 2016, în meciurile pe care le vor disputa”, a anunţat oficial AJF Gorj, Jiul Rovinari fiind reprezentanta Gorjului în faza următoare a Cupei României.

Știința Turceni mai câștigase campionatul județean și în anul 2013. În aceeași vară, a reușit să și promoveze în Liga 3, după ce a câștigat meciul de baraj, susținut la Reșița, cu reprezentanta județului Hunedoara, Universitatea Petroșani, de care a dispus cu 2-0. În eșalonul trei, Știința a rezistat doar două sezoane. Deși a evitat retrogradarea pe teren, echipa din Turceni s-a retras din Liga 3 în vara anului 2015, din cauza problemelor financiare.

Vizualizări: 682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: