S-au sucit. Stoican rămâne la ACS Viitorul Târgui Jiu

ACS Viitorul  Târgu Jiu anunță că "Flavius Stoican este și va rămâne antrenorul echipei". Clubul motivează absența lui prin faptul că "se află în izolare după ce la sfârșitul săptămânii trecute acesta a ieșit pozitiv la testarea PCR împotriva Covid 19, urmând ca acesta să se alăture echipei în momentul când va fi apt din punct de vedere medical".

După ce a calificat echipa în semifinalele Cupei României, unde va întâlni Universitatea Craiova, și a dus-o pe locul 3 în Liga 2, la egalitate cu a doua clasată FC U Craiova, antrenorul Flavius Stoican a fost anunţat miercuri că a fost demis de la de la ACS Viitorul Târgu Jiu.

Miercuri, antrenorului i s-a comunicat verbal să plece de la echipă, dar părțile au căzut apoi la pace. Clubul dă vina pe presă pentru "informația eronată", deși sunt mai multe surse care au confirmat că lui Stoican i s-a cerut să plece. Este un obicei în fotbal de a minți în comunicate oficiale, deși clubul putea să găsească o formulă mai elegantă de a rezolva problema de imagine.

Conform presei centrale, antrenorul Flavius Stoican a fost demis de la ACS Viitorul Târgu Jiu doar pentru câteva ore. Liga 2.ro scrie că acesta „a fost anunțat de aceeași persoană din cadrul clubului care i-a dat și vestea inițială că s-a revenit asupra deciziei”. Surse din cadrul clubului gorjean au afirmat pentru Liga2.ro că antrenorului i-a fost transmis, prin intermediari, miercuri, la prânz, că este demis, fără alte explicații, iar pe seară a primit alt apel telefonic prin care i s-a comunicat faptul că s-a revenit asupra deciziei.

Presa centrală a aflat imediat de acest incident după ce, de pe contul de facebook al soţiei antrenorului, Maria Stoican, a fost distribuită de mai multe ori miercuri seară, ştirea scrisă de site-ul gorjean sabotorii.ro despre demiterea lui Flavius Stoican. Ştirea a ajuns astfel şi la, Sport.ro, canalul de sport al Pro Tv, şi a fost preluată de presa centrală, forţând clubul să dea un comunicat pe facebook, însă destul de târziu. Comunicarea nu este punctul forte al celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu care încă nu au un site oficial şi comunică sporadic prin reţelele sociale, unde în prezent apar două pagini cu acelaşi nume.  Nici antrenorul Flavius Stoican nu a dat nici un punct de vedere cu această ocazie, deşi este cunoscut ca un bun comunicator şi nu este deloc ocolit de presa centrală şi locală.


 

Vizualizări: 1,624

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: