CSM Târgu Jiu, fără victorie la turneul de la Timişoara

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a pierdut şi cel de al doilea meci din cadrul turneului 8, care s-a desfăşurat la Timişoara. Gorjenii au cedat în faţa celor de la CSM Galaţi şi s-au întors acasă fără nici o victorie.

La nici 24 de ore de la confruntarea cu SCM Timişoara, CSM Târgu Jiu a fost nevoită să susţină un meci extrem de important în compania celor de la CSM Galaţi. Pentru formaţia antrenată de Claudiu Alionescu, oboseala acumulată în primul meci şi-a spus cuvântul în confruntarea cu echipa antrenată de Florin Nini. Galaţiul a avut o zi de pauză la dispoziţie, iar acest lucru s-a văzut pe teren. Deşi a luptat până în ultimul moment, fiind foarte aproape de a trimite meciul în prelungiri, CSM Târgu Jiu a cedat în cele din urmă în faţa echipei din Galaţi.

CSM Târgu Jiu a început în forţă meciul din Sala „Constantin Jude” din Timişora dar primul sfert a fost adjudecat de CSM Galaţi, scor 19-13.

Sfertul doi a fost destul de echilibrat, dar câştigat în cele din urmă de CSM Galaţi, scor 22-20, astfel că la pauza mare, formaţia gălăţeană conducea pe tabelă cu 41-33. Sfertul trei a aparţinut tot gălăţenilor iar CSM Târgu Jiu a câştigat sfertul de final, scor 31-23, dar insuficient pentru a întoarce soarta partidei.

Cel mai bun jucător al gorjenilor a fost americanul Darien McClain care  a înscris 25 de puncte, a avut 3 recuperări şi 3 pase decisive.

CSM Târgu Jiu a revenit la antrenamente pentru a pregăti turneul 9, care se dispută în perioada 27-28 martie, la Cluj Napoca unde va juca cu Steaua Bucureşti, dar şi cu echipa gazdă, U BT Cluj Napoca.

Vizualizări: 250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: