Stoican a programat marţi un amical la Timişoara

ACS Viitorul Târgu Jiu are programat pentru marţi cel de-al doilea meci de verificare din perioada cantonamentului de la Sânmartin. Echipa lui Flavius Stoican  se va deplasa la Timișoara pentru următorul amical, după ce primul joc l-a disputat pe un teren sintetic din Oradea.

ACS Viitorul Târgu Jiu se antrenează de o săptămână la Sânmartin, acolo unde este baza de pregătire a echipei Luceafărul Oradea. Flavius Stoican a ales să îşi pregătească acolo echipa pentru că a găsit mai uşor adversari pentru meciuri amicale. Marţi, 26 ianuarie, echipa lui Stoican, aflată în continuare în cantonament la Sânmartin, se va deplasa la Timișoara, pentru amicalul cu ASU Politehnica.

În week-end Stoican a programat un prim amical pe un teren sintetic din Oradea, acolo unde echipa sa a trecut cu 1-0 de Chişineu Criş. Antrenorul a precizat că a folosit toţi jucătorii din lot şi că nu are alte noutăţi în echipă faţă de cele anunţate deja oficial la plecarea spre Oradea: „Am utilizat la primul amical cam toți jucătorii cu care am făcut deplasarea. Mă bucur că n-au fost accidentări. Momentan, lotul n-a mai suferit modificări”.

După amicalul de marţi, echipa va lua parte, pe data de 29 ianuarie, la un triunghiular alături de echipele de Liga 3 Luceafărul Oradea si CA Oradea, acesta urmând să aibă loc, cel mai probabil la Sânmartin. Ultimul meci amical din acest stagiu de pregătire este programat pe 31 ianuarie, când ACS Viitorul va întâlni SCM Zalău, după care va reveni la Târgu Jiu. Ultimul amical înaintea primului joc oficial este însă programat pe terenul de la Târgu Jiu, acolo unde ACS Viitorul va juca pe 6 februarie cu CSM Slatina.

Pe data de 11 februarie, ACS Viitorul va întâlni, la Târgu Jiu, pe Gaz Metan Mediaș, în optimile Cupei României, iar pe 20 februarie va juca cu Universitatea Cluj, în etapa a 16-a din Liga 2.

Vizualizări: 432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: