Au pierdut acasă în faţa unei echipe cu 11 absenţi

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a reușit să profite de numeroasele probleme de lot cu care s-a confruntat adversara din etapa a 8-a, ASU Politehnica Timișoara. Echipa lui Flavius Stoican a pierdut confruntarea cu bănățenii, scor 0-1 pe teren propriu, oaspeţii având 11 indisponibili infectaţi şi venind la Târgu Jiu cu şase juniori născuţi în 2003 şi 2004.

ASU Politehnica Timişoara s-a impus cu 1-0 la Târgu Jiu, cu Viitorul Târgu Jiu, într-un meci care era în pericol să fie amânat şi pentru care decizia de a nu cere amânarea s-a luat joi după-amiază.

Timișorenii au mers doar cu 12 jucători de la prima echipă și cu rezerve juniori din centrul de copii, dar, cu toate acestea, au reușit să marcheze prin Alin Manea în repriza a doua și să câștige partida din etapa a 8-a.

Echipa din Timişoara, antrenată de Octavian Benga, a avut pe banca de rezerve nu mai puțin de șase jucători născuți în anii 2003 și 2004, după ce nouă componenți ai lotului au fost depistați cu SARS-CoV-2 iar alţi doi, confirmaţi şi ei la testele anterioare, nu s-au antrenat înaintea acestui meci şi nu au mai făcut deplasarea. Cu toate indisponibilităţile din lot cei de la ASU Poli s-au impus în faţa echipei lui Stoican, cotată ca fiind favorită, unicul gol al partidei desfășurate sâmbătă la Târgu Jiu, fiind marcat în minutul 49 de Alin Manea, pe contraatac.

Din minutul 90+2, Viitorul a rămas fără fundașul Paul Copaci, eliminat cu cumul de cartonașe galbene pentru proteste. Și ASU Poli a avut un eliminat, în minutul 90+5, căpitanul Ioan Mera fiind trimis la vestiare mai repede, tot pentru cumul de cartonașe galbene, al doilea primindu-l pentru că a întârziat repunerea balonului în joc.

Vizualizări: 848

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: