Stop transferurilor la Pandurii

Grigoraş s-a hotărât! Nu mai vrea niciun transfer înaintea startului noului sezon programat peste fix o săptămână. Chiar dacă Pandurii au fost printre cei mai „leneşi” pe piaţa transferurilor, Grigoraş se declară mulţumit de jucătorii aduşi în această vară şi e încântat că, în afara lui Matei, nimeni nu a mai plecat.

Cu doar o săptămână înainte de meciul din prima etapă, de la Piatra Neamţ, Grigoraş declară închisă „taraba” de transferuri. Îi ajung cei 4 jucători sosiţi până acum şi e gata să atace noul sezon cu gânduri mari.

În sfârşit are atacul mult dorit !

Grigoraş vroia să aducă 2 jucători de atac în această vară. Pandurii l-au transferat definitiv pe Lemnaru de la U Cluj pentru 80 de mii de euro şi l-au adus împrumut pe Batin de la CFR astfel că antrenorul e acum mulţumit. Mai ales că cei doi marchează pe bandă rulantă în amicale şi promit să devină cel mai tare cuplu de atac din istoria pandurilor în liga întâi. Cuplul Lemnaru – Batin a înscris de nu mai puţin de 10 ori în 3 meciuri de verificare. „S-a pus punct clar transferurilor după transferul definitiv al lui Lemnaru şi după împrumutul lui Batin. Am încheiat transferurile pentru că nu vrem jucători la număr să avem ci vrem să avem calitate. Şi la cât ne permitem în momentul actual cred că avem un lot destul de echilibrat care poate să facă cu bine faţă primei ligi. A început să funcţioneze bine atacul dar asta şi voiam, de aceea am şi căutat jucători de atac, să putem face ceva schimbări în linia ofensivă” spune Grigoraş.

„Am încredere în Batin şi dacă va da randamentul aşteptat de mine sigur va face parte din primul 11”

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii (sursa pandurii-tg-jiu.ro)

JUCĂTORI

Trei jucători noi au adus Pandurii în această vară: Adi Rusu (revenit după împrumut la FC Braşov), Călin Cristea (revenit după împrumut de la Unirea Alba Iulia) şi Paul Batin (împrumutat de la CFR Cluj). Cei trei n-au costat niciun euro

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: