Stres pentru taxatorii din parcări. Nu-şi fac norma, iau bani mai puţini!

Încasează 3.500 de lei din taxa de parcare sau primesc salariul redus. Este stresul angajaţilor Direcţiei de Patrimoniu Târgu Jiu care stau cu frica în sân că vor primi mai puţini bani la sfârşitul lunii dacă nu îndeplinesc targetul impus de directorul Marian Rotaru. În curând, la Târgu Jiu va fi implementat un sistem de plată a taxei de parcare prin SMS, însă locurile de muncă ale taxatorilor nu sunt puse în pericol.

De când a primit funcţia de director la Direcţia de Patrimoniu, Marian Rotaru a dublat targetul impus angajaţilor care încasează taxa pe parcare. Acum, fiecare trebuie să încaseze 3.500 de lei pentru a nu se trezi cu salariul redus. „De când sunt director, toţi angajaţii şi-au făcut targetul, au o sumă pe care trebuie să o încaseze lunar. Unii au şi depăşit acest target. Suntem în discuţii cu cei de la Serviciul de Circulaţie să avizeze parcările noi pe care le-am găsit. Urmează să facem un serviciu numai cu parcări. În acest serviciu, vor fi arondate şi parcările de reşedinţă pentru a avea un compartiment care să răspundă de tot ce înseamnă parcare în municipiul Târgu Jiu. Le vom mai mări targetul acestor angajaţi. Urmează să discut cu cei de la Contabilitate”, a explicat Marian Rotaru.

Vrea un şef peste parcări

Proiectele prin care Direcţia de Patrimoniu va propune înfiinţarea unui serviciu care să se ocupe strict de parcări şi noile locuri de parcare identificate de conducerea Direcţiei vor fi dezbătute în şedinţa de Consiliu Local de luna viitoare. „În fiecare lună, angajaţii au depăşit targetul. Nu am avut un serviciu care să dirijeze foarte bine aceşti angajaţi. Sunt probleme atunci când cineva parchează şi sunt divergenţe cu angajaţii noştri şi nu apucă să mai plătească. Vrem să avem un om care să răspundă numai de parcări. A mai fost un astfel de serviciu la nivelul Direcţiei de Patrimoniu, dar s-a desfiinţat”, a mai transmis Rotaru.

Plată prin SMS

De altfel, în perioada următoare, şi în municipiul Târgu Jiu, locul de parcare va putea fi plătit prin SMS. Rotaru dă asigurări că nu vor fi taxatori care îşi vor pierde serviciul: „Nici gând de disponibilizări. Vom mai face angajări chiar. Am găsit mai multe parcări unde vom institui taxa de parcare. În prezent, sunt angajaţi suficienţi. Vom vedea ce vom angaja să fie casieri şi controlori”.

Vizualizări: 1,728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: