Câţi bani iau membrii Biroului Electoral de la Teleşti

Statul va cheltui 50 de mii de lei pentru organizarea alegerilor parţiale de la Teleşti. Cei mai mulţi bani vor ajunge în buzunarul celor care se vor ocupa de buna desfăşurare a scrutinului pentru alegerea noului primar.

Până la 150 de lei pe fiecare zi petrecută la Biroul Electoral de Circumscripţie pot obţine cei implicaţi în alegerile parţiale din Teleşti. Banii au venit deja la Prefectură. Cu 37 de mii de lei vor fi plătiţi cei care vor monitoriza procesul de votare şi vor număra voturile. „Ne referim aici la indemnizaţiile preşedinţilor şi locţiitorilor. Cei implicaţi vor mai primi şi zece lei pe zi pentru hrană. Preşedinţii, locţiitorii şi operatorii pe calculator vor primi câte 150 de lei pentru fiecare zi, iar membrii Biroului Electoral de Circumscripţie vor primi câte 85 de lei pe zi. Încă zece mii de lei vor fi folosiţi pentru printarea materialelor electorale”, a explicat subprefectul Sorin Arjoca.

Alegerile de la Teleşti vor avea loc pe 5 noiembrie. Materialele electorale urmează să fie printate în Hunedoara. (M.M.)

Vizualizări: 519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: