Stromajer a fugit de la Pandurii de teama procesului de paternitate

Jaka Stromajer joacă rolul principal în pelicula ”Fugarul”. Când a aflat că are copil cu o gorjeancă, slovenul a plecat acasă să-și îmbuneze soția și dus a fost. Oficialii clubului îl caută să-l convingă să revină dar Stromajer nici nu vrea sa răspundă la telefon. Pe 12 decembrie ar trebui sa revină însă. I s-a intentat proces de paternitate  de către mămica gorjeancă, pe numele ei Ana Maria Stoica.

Vestea că are un copil cu o altă femeie decât soţia sa l-a lovit ca un ciocan pe Stromajer. Acesta a profitat de faptul că era suspendat pentru meciurile cu Vaslui şi Rapid. S-a învoit să plece acasă în Slovenia pentru a-şi împăca nevasta dar a uitat să se mai întoarcă.

Alo, Jaka?

Grigoraș și cei din conducerea clubului încearcă de atunci în zadar să ia legătură cu atacantul.”Se pare că a uitat să mai răspundă la telefon. Va suferi consecințele. L-am lăsat să plece pentru a-și rezolva problema personală dar trebuia să se întoarcă până acum. Cu siguranță va plăti pentru această absență”, spune Grigoraș completat de președintele Pârvulescu. ”Jaka se încăpățânează să nu dea niciun semn de viață. Am încercat prin mai multe căi să luăm legătură cu el, să purtăm un dialog dar efectiv nu putem da de el. Are telefoanele închise. O să plătească pentru că nu procedează corect.”

Riscă să fie suspendat până în 2013 !

Stromajer mai are contract cu Pandurii până în 2013 şi riscă pedepse grele dacă nu revine. Adică o amendă consistentă, suspendare şi chiar despăgubiri dacă nu revine la sentimente mai bune faţă de echipă. Planul slovenului era să-i convingă pe gorjeni să-l lase să plece liber de contract. Dar aceștia vor bani pe el așa că Stromajer a decis să nu mai revină când a văzut că nu i se face pe plac. ”Riscă, conform Regulamentului de Ordine Interioară, amendă și suspendare de până la 24 de luni. Și chiar după această perioadă el nu devine jucător liber ci în continuare trebuie să plătească clubului Pandurii jumătate, adică 50 % din drepturile financiare primite de aici. Deci nu e așa simplu. Sper totuși să vină la Tg Jiu și să găsim o înțelegere pe cale amiabilă”, mai spune Pârvulescu.

Îl paște procesul de paternitate

Toate belelele i se trag lui Stromajer de la o anumită gorjeancă pe numele ei, Ana Maria Stoica. Aceasta l-a reclamat justiției pe sloven. Motivul? Un copil al cărui tată ar fi chiar atacantul pandurilor, după cum susține respectiva domnișoară. Stromajer ar trebui să fie luni la Tg Jiu pentru prima înfăţişare în procesul de paternitate care i s-a intentat. ”Văd că trece foarte greu peste problema de familie pe care o are. Și asta cu toate că e un jucător matur, are o familie, o responsabilitate, un copil și în opinia mea nu procedează corect față de club. Noi încă îl așteptăm să revină la sentimente mai bune. Nu cred că toată această poveste e o lovitură negativă de imagine pentru noi. Noi nu ne băgăm în viața personală a fiecăruia”, încheie Pârvulescu.

28 de ani are Stomajer, cel care a marcat 3 goluri în acest sezon și care e cotat la 350 de mii de euro pe siteul de specialitate transfermarkt.de

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: