Stromajer s-a antrenat aseară cu Pandurii

Problema atacului echipei Pandurii ar putea fi rezolvată prin revenirea lui Jaka Stromajer, Petre Grigoraş declarând de nenumărate ori că l-ar primi la echipă în absenţa altor variante. Cum problema dreptului de joc pentru Valentin Lemnaru nu s-a rezolvat încă, şi în lot e un singur atacant cu experienţă, Bogdan Apostu, era necesară completarea lotului. Aseară s-a prezentat la antrenamentul echipei şi Stromajer care a ajuns la un acord cu clubul pentru a continua contractul.

Preşedintele Marin Condescu a răspuns pozitiv în acest caz şi a fost de acord cu revenirea lui Stromajer sperând că a fost doar o rătăcire atunci când jucătorul şi-a ascultat fostul impresar şi a plecat de la echipă. Un program de pregătire efectuat cu Pandurii şi eventual o continuitate în meciurile amicale şi acum în cele oficiale ar fi fost benefică  pentru jucătorul care ar fi putut avea un retur la fel de bun ca evoluţiile din tur. „Stromajer a fost fugar două luni, timp în care a şi încercat să-şi caute echipă dar nu a reuşit.  Acum am convenit să revină să continuăm din nou munca împreună la Pandurii”, a spus Condescu.

Acesta a precizat că atacantul va continua de fapt vechiul contract cu clubul gorjean, acesta fiind valabil până în 2013: „Stromajer va continua contractul pentru că acesta nu a fost niciodată întrerupt. Grigoraş este de acord să vină, chiar îl doreşte, nu se pune problema dacă îl acceptă  sau că nu şi-l doreşte. A existat un moment când Grigoraş şi l-a dorit foarte mult. Dacă nu ar fi făcut prostia ca el să plece când s-a început cantonamentul, lucrurile ar fi fost în regulă. În tactica lui de joc  Stromajer s-a integrat perfect pe final de tur”. Stromajer a plecat de la Pandurii la finalul anului anunţând că impresarul său nu-i mai permite să se antreneze cu echipa din cauza unei datorii a clubului către acesta.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: