Studenţi în practică la Jandarmeria Gorj

Un număr de 14 studenţi din anul 1, 2 şi 3 de studiu de la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, Arma Jandarmi se află în stagiul de practică în această perioadă la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,Tudor Vladimirescu” Gorj.

Începând din 31 ianuarie a.c., în conformitate cu prevederile legale în vigoare, 14 studenţi  ai Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, Arma Jandarmi, îşi desfăşoară stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ.

Tinerilor studenţi le-au fost prezentate unele aspecte legate de specificul inspectoratului, programul şi misiunile executate de jandarmii gorjeni.

Studenţii au fost repartizaţi să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs la misiuni de ordine şi siguranţă publică pentru a cunoaşte cât mai bine aspectele practice ale activităţii derulate de jandarmii gorjeni.  Ei vor fi îndrumaţi pe perioada stagiului de practică de tutori jandarmi – ofiţeri cu experienţă în activitatea profesională, la structurile/subunităţile la care au fost repartizaţi. Studenţii vor desfăşura activitatea în timpul programului de lucru al subunităţii sau al compartimentului la care au fost repartizaţi, fiind angrenaţi în activităţile specifice jandarmilor.

La finalul stagiului de practică, studenţii vor fi apreciaţi cu calificative în funcţie de activităţile desfăşurate, noţiunile acumulate, rezultatele obţinute în misiuni, etc. Stagiul de practică al studenţilor se va finaliza în data de 25.02.2011  când aceştia se vor întoarce la Academia de Poliţie pentru continuarea anului de învăţământ.

Cei 14 studenţi jandarmi sunt originari din judeţul Gorj şi au fost selecţionaţi şi recrutaţi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,Tudor Vladimirescu” Gorj, iar la absolvirea Academiei de Poliţie Arma Jandarmi, vor fi încadraţi în unităţi ale Jandarmeriei Române.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Vizualizări: 80

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: