Studenții UCB, premiați la Oradea

Studenții Facultății de Inginerie și Dezvoltare Durabilă din cadrul Universității "Constantin Brâncuși" (UCB) din Târgu Jiu au obținut premii importante la Simpozionul Național „Brainstorming în Agora Cercurilor Studențești” BACStud2016, ediția a II-a, organizat de Universitatea Agora din Municipiul Oradea, în perioada 11-13 mai 2016.

Simpozionul a fost structurat pe opt secțiuni. Astfel, studenții UCB au reușit să obțină premii la trei dintre acestea. La Secțiunea Aplicații practice-demonstrative, simulări și „Expo_BACStud 2016”/ Concurs de exerciții demonstrative și expoziție de proiecte tehnice elaborate de studenți, echipa formată din Dragoș Cătălin Sădulescu, Adelina Laura Ciora și Bogdan Mădălin Sanda a ocupat locul II. La Secțiunea Inginerie, mecatronică și robotică, studenții gorjeni au obținut locul I, III și mențiune după cum urmează: Locul I pentru lucrarea: Robot mobil care urmăreşte o linie la care au participat studenţii: Adelina-Laura Ciora și Dragoş-Cătălin Săndulescu. Locul III a primit lucrarea "Robotul mobil care ocolește obstacole", a studenţilor: Bogdan-Mădălin Sanda, Mihaela Cercelaru.
Cu mențiune a fost premiată lucrarea "Utilizarea softului solid CAM în realizarea unei piese pe un strung cu comandă numerică" la care au contribuit studenţii: Cătălin Gabriel Ploscaru și Claudiu Constantin Săndulescu.
Și la cea de-a treia secțiune, respectiv Inginerie, mecanică și tehnologii neconvenționale, studenții UCB au înregistrat rezultate notabile.
Lucrarea "Comportamentul aliajului de aluminiu atcu5ni3mg refractar (numit refr.ii) în prezenţa unor microadaosuri" a studenţilor Claudiu Constantin Săndulescu și Cătălin Gabriel Ploscaru a obținut locul al II-lea,
Lucrarea intitulată "Dimensionarea și verificarea unei benzi transportoare pentru materiale granulare" la care au participat aceiași studenți a fost premiată cu locul al III-lea, iar proiectul "Factori de natură mecanică care influențează prelucrarea prin eroziune complexă cu introducerea electrolitului prin obiectul de transfer" al studenților Eugen Lucian Holdunu și Constantin Claudiu Săndulescu a fost prmeiat cu mențiune.

Galerie foto



Vizualizări: 521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: