Tabără pentru elevi la Bran. Vezi cine ar putea beneficia!

Șansă extraordinară pentru elevii care învață în școlile profesionale din județul Gorj. În lunile august-septembrie, 200 de elevi din județ urmează să beneficieze de o tabără la Bran, unde vor învăţa să fie niște buni meseriași. Șansa le este oferită de către unul dintre cei mai mari investitori din țară care are lucrări și în județul Gorj.

Proiectul Țara lui Andrei își propune să trimită anul acesta, în vară, elevii din școlile profesionale într-o tabără de pregătire practică, unde vor învăța să fie cei mai buni în meseriile lor. Ion Ișfan, inspectorul general al ISJ Gorj, le-a explicat directorilor de școli în ce constă acest proiect. ”Vom desfășura o activitate împreună cu reprezentanții OMV Petrom, care în perioada de vară vor să organizeze o tabără cu 200 de elevi din învățământul profesional care vor lucra la firme din județul Gorj în domeniile în care se pregătesc pentru a deveni meseriași”, a spus Ion Ișfan, inspector general ISJ Gorj.
Elevii vor fi atent selectați de către reprezentanţii OMV Petrom care vor porni la drum, în luna mai, și cu o caravană de promovare a acestui proiect mai ales în zonele în care compania are lucrări. ”De doi ani susținem educația profesională. Vorbim de România Meseriașă. România Meseriașă este un program pe care l-am lansat acum doi ani. Tabăra Meseriașilor este la cea de-a doua ediție, în acest an venim în Gorj, căutăm cei mai buni viitori meseriași și încercăm să-i aducem într-o tabără, o școală de vară pentru ei, în care încercăm să-i învățăm mai multe despre meseria lor, să aducem mentori care să fie un model pentru ei, să facă practică cu adevărat și, mai mult decât atât, să învețe să lucreze în echipă, să se prezinte în fața unui angajator, să se apropie mai mult de ceea ce se numește un meseriaș profesionist pregătit să intre pe piața muncii”, a spus Mona Nicolici, reprezentant OMV Petrom.
Elevii ar urma să plece în câte patru serii începând cu luna august a acestui an.

Vizualizări: 538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: