Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sub control judiciar după ce a condus fără permis

Un bărbat din Cătunele pe care anchetatorii l-au vrut cel puțin o noapte în spatele gratiilor a scăpat de cătușe, după ce magistrații au respins propunerea de arestare preventivă formulată de procurori. Ion Roșianu, mecanic la UEF Motru, a fost prins conducând fără permis și nici nu a vrut să i se recolteze probe de sânge, la cei 55 de ani ai considerând că are suficient de multă experiență pentru a conduce pe drumurile publice fără să aibă acest drept legal. Anchetatorii au considerat că se impune arestarea sa preventivă, însă magistrații au fost de o cu totul altă opinie, dispunând controlul judiciar pentru șoferul respectiv.

Verdictul respectiv nu este definitiv, procurorii având posibilitatea să îl conteste și să spere că cererea lor va fi aprobată la Tribunalul Gorj.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: