Subiectele la concursurile Protecţiei Copilului, făcute în prezenţa presei

Peste 200 de candidaţi vor concura astăzi pentru 14 din posturile scoase la concurs de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. Pentru a evita speculaţiile, conducerea instituţiei va face subiectele în prezenţa ziariştilor. Asta pentru că au apărut zvonuri că posturile sunt deja aranjate. Un al doilea val de concursuri va avea loc la începutul săptămânii viitoare.

Sunt posturi pentru care s-au depus zeci de dosare, situaţia concretă prezentându-se în felul următor: psiholog debutant la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Târgu Jiu - 14 candidaţi; psiholog debutant la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Târgu Jiu - 17 candidaţi; psiholog debutant la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Dificultate Novaci - 5 candidaţi; 2 posturi asistent social cu studii superioare la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Dificultate Târgu Jiu - 14 candidaţi; 4 posturi educatori debutanţi cu studii superioare la  Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Dificultate Târgu Jiu - 75 de candidaţi; 2 posturi educator studii medii la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Dificultate Târgu Jiu - 31 de candidaţi; 2 posturi supraveghetor de noapte la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Dificultate Târgu Jiu - 41 de candidaţi şi un post supraveghetor de noapte la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Novaci - 18 candidaţi.

Date fiind zvonurile conform cărora posturile sunt deja aranjate, conducerea instituţiei a solicitat prezenţa televiziunilor şi ziarelor locale la conceperea subiectelor. „Au apărut tot felul de zvonuri vizavi de aceste concursuri. Pentru a evita orice fel de speculaţii şi pentru a se asigura transparenţa concursurilor, subiectele vor fi făcute în prezenţa presei din bibliografia afişată la sediul instituţiei noastre în urmă cu circa două luni”, a declarat Dumitru Cotruna, directorul DGASPC Gorj. 

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: