Subsolul spitalului din Motru, inundat

Subsolul spitalului din Motru a fost inundat din cauza unor conducte înfundate. Conducerea spitalului spune că se impun mai multe lucrări de reabilitare a unităţii sanitare, însă pentru asta este nevoie de bani pe care speră să îi primească de la autorităţile locale.

Conducerea Spitalului din Motru spune că ţevile situate la subsolul unităţii se înfundau mai mereu şi zona era inundată. Pentru a preîntâmpina astfel de situaţii, au fost efectuate lucrări de înlocuire a vechilor ţevi cu unele noi. „Foarte des aveam probleme pentru că ţevile se înfundau şi eram inundaţi. Au fost puse ţevi cu diametrul mai mare pentru a nu mai exista probleme de acest gen. Trebuie să renovăm şi scara dar şi două secţii, cea de Chirurgie şi Maternitatea, să montăm la fiecare termopane. Cel mai probabil primăria ne va aloca banii necesari”, a declarat Teodor Zavate, managerul interimar al Spitalului din Motru.

Primarul din Motru, Dorin Hanu, spune că ar fi nevoie de 3 miliarde de lei vechi pentru renovarea celor două secţii, dar încă nu vor aloca aceşti bani până nu vor şti ce bani va primi primăria de la Consiliul Judeţean Gorj. Edilul mai spune că a promis cetăţenilor că va reabilita toate secţiile spitalului pe durata mandatului său. „Anul acesta sperăm să putem aloca trei miliarde pentru renovarea celor două secţii. Aceste lucrări sunt puse pe lista de investiţii, dar nu putem face nimic până nu se va aprobă bugetul. Eu am promis că voi reabilita întreg spitalul, în fiecare an să renovăm câteva secţii”, a precizat Dorin Hanu, primarul din Motru.  

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: