„Suntem ca din filmele cu proşti, ne-am bătut singuri!”

Ghinionul pare să urmărească Pandurii Târgu Jiu în acest retur, echipa din Târgu Jiu pierzând şi al doilea meci programat în acest an, cel cu Poli Timişoara. Dacă la jocul cu Dinamo gorjenii au pierdut pe seama unor execuţii de excepţie ale gazdelor, de această dată Pandurii a avut un ghinion fantastic, ratând un penalti şi înscriind în propria poartă prin Cardoso. Antrenorul Sorin Cârţu a acuzat la finalul jocului doi dintre jucătorii săi cărora le-a acordat mare încredere trimiţându-i pe teren, după ce au greşit şi la meciul cu Dinamo. Păcurar şi portarul Stanca sunt jucătorii care au fost acuzaţi de antrenor după meci.

Trimis pe teren chiar în primul 11 la acest meci, deşi greşise la meciul cu Dinamo, Răzvan Stanca a greşit din nou la meciul cu Poli Timişoara. Într-o situaţie asemănătoare se afla şi Păcurar care a fost scos din prima echipă dar introdus în partea a doua a meciului, acesta ratând un penalti care ar fi adus egalarea sau poate chiar victoria chipei locale, ce avea superioritate numerică şi putea să mai înscrie după ce Timişoara a rămas în inferioritate. Dacă în prima repriză jocul a fost echilibrat şi au fost faze de poartă de ambele părţi fără a se marca, în partea a doua ameciului Pandurii au dominat jocul până în minutul 70 când oaspeţii au preluat conducerea fără să înscrie prin autogolul lui Cardoso.

Intrarea după pauză a lui Raskovic a făcut ca şi atacurile gazdelor să fie mai numeroase dar singurul gol a apărut pe tabelă în dreptul oaspeţilor.  Cel care şi-a trecut numele pe acesta a fost fundaşul Cardoso care, la o lovitură liberă de pe dreapta executată  perfect de Karamian, a încercat să respingă cu capul dar a trimis în propria poartă după ce Stanca ieşise neinspirat din poartă. Pandurii au avut culmea ghinionului posibil la acest meci, după ce şi-au dat gol ratând şi penalti prin cel mai bun executant al lor, căpitanul Păcurar. „Suntem ca din filmele cu proşti, ne-am bătut singuri! Meciul putea fi relansat, era minutul 84 şi mai erau cam zece minute în care pueam să şi câştigăm partida la modul la care jucam. Puteam să jucăm unsprezece contra zece şi puteam să finalizăm. Dar noi am ratat penalti, am avut mult gninion şi unii jucători au dat  dovadă de prostie, iar când acestea două să întâlnesc e normal ca rezultatul să fie negativ” a concluzionat Sorin Cârţu după meci.

Deşi pe final de meci oaspeţii au fost în inferioritate numerică, Pandurii n-au mai reuşit egalarea aşteptată de peste 8000 de suporteri prezenţi la primul meci oficial de la Târgu Jiu din acest an.

Cardoso nu a fost acuzat

Fundaşul Cardoso, a declarat că nu i s-a reproşat faptul că a dat autogolul din care Poli  Timişoara s-a impus în partida de la Târgu Jiu. „Nu mi-a reproşat nici un coleg pe teren că am dat acel autogol. Antrenorul nu m-a certat pentru că ştie că n-am vrut să fie aşa. Era aglomeraţie acolo în careu şi eu nu l-am văzut pe Stanca că ieşise din poartă. Am vrut să resping dar s-a întâmplat ca mingea să intre în poartă. Dar aşa e fotbalul, nu am vrut eu să dau gol la noi în poartă!” a explicat jucătorul care regretă faptul că echipa a pierdut totuşi din această cauză.

Stanca, vinovat de autogol

Antrenorul Sorin Cârţu spune că nu poate să-i reproşeze nimic lui Cradoso care şi-a făcut doar datoria dar îi reproşează acest autogol portarului Stanca: „Până la acel autotgol al lui Cradoso n-am avut ce să le reproşez. Iar băiatul nu ar nici o vină acolo, nu am ce să-i reproşez pentru faza aceea. L-a forţat într-un fel Stanca la execuţia respectivă să respingă aşa, dar nu e el vinovat”. Cardoso a precizat că Pandurii au avut o evoluţie bună după părerea sa, având însă un program dificil: „Cred că am jucat bine la acest meci şi chiar am avut ocazii de a înscrie dar n-am reuşit. Am avut şi o săptămână foarte grea cu două meciuri dificile în debutul acestui retur. Totuşi, prin ocaziile pe care le-am creat şi la acest meci, s-a văzut că se poate mai mult”.

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: