Super bancuri

La tribunal:
− Esti acuzat ca ti-ai omorat soacra cu sange rece. De ce ai facut-o?
− Nevasta-mea mi-a zis...
− Cum poti sa spui asa ceva, sotia ta isi iubea foarte mult mama!
− Asa e, da inainte de a pleca, in ziua respectiva, mi-a zis: "Marcele, daca in timp ce doarme o deranjeaza vreo musca, n-o trezi, omoar-o!"

-------------------------------

Cativa politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de tara, masina se izbeste de un copac si accidentu-i gata. Aflat in trecere, un taran cu frica lui Dumnezeu ii aduna, ii ingroapa pe loc si isi vede de treaba. Dupa un timp, se observa lipsa politicienilor. Ancheta, reconstituire, interogatorii, etc. Anchetatorul il intreaba pe taran:
−  Cand ai sosit la locul accidentului mai era vreunul in viata?
−  Unii dintre ei ziceau ca sunt, dar poti sa-i crezi pe astia?!

---------------------------------

Un copil optimist si unul pesimist il asteapta pe Mos Caciun. Copilul pesimist e sigur ca nu o sa primeasca mare lucru, copilul optimist nu mai poate de incantare si abia asteapta sa vada darurile.
Buuuuun, vine Mosu’, copilul pesimist primeste super-cadouri: trenulete, masinute, ciocolata, tot ce i-ar fi putut trece prin cap. Copilul optimist primeste… o balega.
Se intalnesc copiii si schimba impresii: Pesimistul:
− Mai, eu am primit un trenulet, da’ nu e prea mare, o masinuta, da’ nu e culoarea pe care o vroiam, si ciocolata, da’ e cu lapte si fara alune…” si asa mai departe.
Optimistul rade incantat:
−  Mai, eu am primit un cal, da’ nu-l gasesc!

------------------------------------------

Doi beţivi vor să se lase de băut şi nu ştiu cum să facă. Unul dintre ei zice:
−  Ştiu cum să ne lăsăm de băut. Fii atent, mai avem o sticlă de vin. Tu o ascunzi la spate şi eu trebuie să ghicesc în ce mână este. Dacă ghicesc, o bem şi pe-asta, dacă nu... ne lăsăm, ce să mai!
Zis şi făcut. Celălalt ascunde sticla.
−  Gata. Eşti pregătit?
Zi-mi!
−  Păi... e în stânga.
−  Măi, nu te pripi...

-------------------------------------------

Reuters : Un tragic incendiu a distrus ieri biblioteca personala a lui George Becali. Ambele sale carti au fost mistuite de flacari. Purtatorul său de cuvânt a declarat ca politicianul este cu atît mai afectat, cu cât nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a doua...

Stii un banc bun? Posteaza pe forum!

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: