Suporteri: "Mafia a învins! Pandurii a murit"

Sub acest titlu unul dintre grupurile de suporteri ai pandurilor își exprimă mâhnirea retragerii echipei cu o tradiție de peste 60 de ani și din Liga 4. Suporterii și oamenii de fotbal deplâng soarta echipei pe care au iubit-o considerând că acest simbol al Gorjului a fost ucis de cei care s-au aflat la conducerea clubului și a orașului.

Suporterii echipei Pandurii, destul de activi chiar și după retragerea din Liga 3 și înscrierea echipei la județ, spun că nu înțeleg decizia actualei conduceri de a retrage Pandurii din campionatul județean, atâta timp cât deschiderea procedurii de faliment poate fi atacată, pentru că nu este definitivă.

Aceștia acuză pe cei care au condus echipa în perioada politizării clubului, dar și autoritățile locale actuale că nu s-au implicat să salveze Pandurii. „Mulțumim primarului, administratorului special, lui Edi Iordănescu și Narcis Răducan (cuplul fatal care a luat sute de mii de euro salarii), mafiei din București care la comandă a dat ordin de distrugere (Oprea și asociații) și nu în ultimul rând tuturor factorilor de decizie care au asistat impasibili la acest dezastru!”, au scris suporterii pe pagina „Pandurii Târgu Jiu, o echipă, un oraș”, aceștia fiind sceptici că va renaște un nou proiect Pandurii: „Probabil un alt proiect de la zero, pe modelul practicat la Politehnica Timișoara, Oțelul Galați, Corvinul Hunedoara, Rapid București sau chiar Dinamo București nu se va putea realiza într-un oraș mort din punct de vedere economic și moral! Avem amintiri, probabil cu ele vom rămâne și cu gândul că am avut cândva o echipă care ne puteam mândri oriunde în țară sau în Europa! Efectele sunt ireversibile, iar rușinea trăită astăzi probabil nu se va șterge niciodată!”

Și oamenii de fotbal au reacționat la retragerea echipei Pandurii din Liga 4, printre aceștia fiind și președintele AJF Gorj, Mihai Prunariu: „Am trecut prin toate etapele: suporter (fan), i-am arbitrat, am fost președintele clubului. A fost o onoare pentru mine! Astăzi, un brand, un simbol, o poveste, o speranță, au murit! Rămân "pandurist" toată viața!

Hai, Pandurii!”

Retragerea echipei Pandurii din campionat dar și a grupelor de juniori echivalează practic cu moartea acestui club care are peste 60 de ani de tradiție în Gorj. Chiar dacă, teoretic, mai sunt șanse de a se câștiga un proces la Curtea de Apel Craiova, pentru a suspenda demararea procedurii de faliment, se pare că nimeni nu mai dorește să atace decizia instanței de la Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: