Suporterii pandurilor, mobilizaţi pentru meciul de la Filiaşi

Pandurii joacă pe teren propriu, în etapa a 3-a a Ligii a 3-a dar va juca meciul pe terenul din Filiaşi. Aceasta este varianta găsită de conducere pentru ca echipa să joace meciurile de acasă, până când vor fi terminate lucrările la Municipalul din Târgu Jiu.

Astfel, meciul din etapa a 3-a, dintre Pandurii şi Voinţa Lupac, se va disputa sâmbătă pe terenul din Stadionul Orăşenesc din Filiaşi. Biletele pentru acest meci se vor putea procura de la casa de bilete a stadionului din Filiaşi, cu două ore înainte de debutul acestei partide iar preţul acestora va fi de zece lei.

Prezenţi în număr mare şi la meciul din deplasarea de la Caransebeş din etapa trecută, suporterii pandurilor s-au mobilizat să se deplaseze în număr cât mai mare la Filiaşi. Fiind destul de aproape de Târgu Jiu şi existând posibilitatea de se deplasa cu trenul, suporterii au ales această variantă pentru a putea fi prezenţi la ora 17:00 la meci. „La meci ne vom deplasa cu trenul, întâlnirea se va face la Gară începând cu  ora 13 :00. Cei care doresc sa ne însoțească pot da mesaj aici sau pe paginile brigăzilor”, au anunţat suporterii de la Regiment Târgu Jiu şi Blue Boys 62, pe pagina Peluza Gorjeană.

Galerie foto



Vizualizări: 1,584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: