Meciul cu FC Hermannstadt se joacă la Severin

ACS Viitorul Târgu Jiu are meci programat în etapa a şase a Ligii 2 marţi, 14 septembrie. Pentru că la Târgu Jiu s-a însămânţat gazon pe suprafaţa de joc, meciul cu echipa din Sibiu se va juca pe stadionul din Severin.

Cele două echipa care dispută meciuri pe stadionul din Târgu Jiu au fost atenţionate de către Primăria Târgu Jiu să caute alte terenuri pe care să dispute următoarele meciuri din campionat. O serie de lucrări de reacere a gazonului şi de însămânţare a acestuia au făcut ca arena inaugurată în 2019 să se închidă pentru fotbal pentru aproximativ o lună. Pandurii s-a mutat astfel la Filiaşi iar ACS Viitorul a ales să joace la Severin, acolo unde există un teren omologabil pentru meciuri din Liga 2.

În această etapă ACS Viitorul Târgu Jiu primeşte vizita uneia dintre echipele de top din Liga 2, fosta prim-divizionară FC Hermannstadt care are gânduri de promovare în acest sezon. În vară, şi la ACS Viitorul se vorbea de promovare, respectiv de un ploc în play-off, dar acum aceste obiective par destul de greu de atins după ce echipa a pierdut cei mai buni jucători şi a adus tineri de la Satu Mare, Oradea sau Craiova care nici la echipa satelit nu par să dea randamentul aşteptat.

ACS Viitorul e în coada clasamentului în Liga 2, pe locul 16 din 20 de echipe, cu doar două puncte după cinci etape. FC Hermannstadt e pe locul 2, 13 puncte, la egalitate cu liderul Steaua, dar cu un golaveraj puțin mai slab.

Vizualizări: 684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: