Porter Troupe îşi aşteaptă fanii, vineri, la Sala Sporturilor

CSM Târgu Jiu îşi prezintă vineri echipa pentru noul sezon de Liga Naţională, unul mai bun decât precedentele după cum speră conducerea clubului care a adus numeroase întăriri lotului. Printre transferurile de marcă se numără cel al fostului jucător de mare succes, Porter Troupe, care a mai evoluat în Gorj pentru Energia Târgu Jiu.

Cunoscut de iubitorii de baschet din Târgu Jiu dar şi foarte apreciat în acest oraş, unde vrea să încheie cariera de baschetbalist, Porter Troupe şi-a chemat fanii la întâlnirea echipei CSM Târgu Jiu cu publicul, pentru prima dată în acest an. CSM Târgu Jiu va fi, la finalul acestei săptămâni, gazda unui turneu cu meciuri de verificare, la care vor participa SCM U Craiova și Steaua București. Cu ocazia revenirii sale la Târgu Jiu, Troupe a chemat iubitorii acestui sport la sală pentru a se bucura din nou de baschet: „Mă bucur să joc din noi pentru oraşul Târgu Jiu. Sper să ne vedem cu bine la toate meciurile din acest sezon şi, împreună, să reconstruim oraşul sportiv, mândru, pe care l-am avut în trecut. Doar împreună putem realiza ceva grozav. Vă aştept la meciurile echipei CSM Târgu Jiu să ne bucurăm împreună de baschet!”

Turneul de jocuri amicale se dispută în perioada 10-12 septembrie, în Sala Sporturilor. Prima confruntare a baschetbaliștilor gorjeni este programată pentru vineri, 10 septembrie, puțin după ora 19.00, imediat după prezentarea lotului echipei gorjene. Formația antrenată de Jordanco Davitkov se va confrunta cu Steaua București. Al doilea meci al echipei locale se va disputa duminică, 12 septembrie, de la ora 17.00, atunci când CSM Târgu Jiu va da piept cu SCM U Craiova.

Galerie foto


Vizualizări: 576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: