ACS Viitorul este nevoită să se mute din Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu este nevoită să dispute meciurile programate pe teren propriu din luna septembrie pe un alt stadion. Cum în Gorj nu mai există alt teren omologat pentru Liga 2, s-a ales varianta Drobeta Turnu Severin, acolo unde echipa a mai jucat în urmă cu doi ani.

Până la finalizarea lucrărilor de la gazonul de pe Municipalul din Târgu Jiu, ACS Viitorul va juca meciurile de acasă pe terenul de la Severin, acolo unde a mai evoluat în trecut, înainte de a se muta la Târgu Jiu, după ce jucase un an la Petroşani sub numele de Energeticianul. .

Lucrările la Stadionul Municipal Târgu Jiu continuă până la finalul acestei luni, astfel că din etapa a 6-a a Ligii a 2-a ACS Viitorul se va muta din nou din Târgu Jiu.  A fost aleasă o altă arenă care să găzduiască meciurile de acasă, primul fiind cel cu FC Hermannstadt, de marți, 14 septembrie. Demersurile pentru îmbunătățirea suprafeței de joc a stadionului de la Târgu Jiu nu au fost încă finalizate, fiind necesară o lună pentru ca gazonul să poată răsări, nefiind încă sigur dacă ACS Viitorul va putea disputa la Târgu Jiu meciul din etapa a 8-a, cu Politehnica Timișoara, de peste două săptămâni.

Vizualizări: 1,088

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: