Găman aduce UTA la Filiaşi în şaisprezecimile cupei

Joi, 9 septembrie, a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea 16-imilor Cupei României iar în competiție au intrat și echipele din Liga 1, pe lângă cele care au ajuns în această fază, după victoriile din rundele precedente. Mario Găman va aduce la Filiaşi o echipă de Liga 1 după ce a reuşit o performanţă istorică prin calificarea în şaisprezecimi.

În urne s-au aflat la tragerea la sorţi 10 formații din Liga 2 și șase din Liga 3. Acestora li s-au adăugat, așadar, cele din Liga 1, iar astfel au rezultat două urne, din care s-a efectuat tragerea la sorți. Din prima urnă au făcut parte cluburile care au atins faza optimilor Cupei României sezonul trecut, iar în cealaltă urnă cele care nu au atins faza respectivă, dar prezente în acest sezon, în 16-imi.

E important de precizat că în urna unu valorică au fost introduse și patru echipe din Liga 2, Poli Iași, Dunărea Călărași, Poli Timișoara, Petrolul, în timp ce celelalte cluburi din eșalonul secund și formațiile din Liga 3 au mers în urna a doua, după cum a informat liga2.ro.

Surprizele ultimei faze a cupei au fost CSO Filiași, Șumuz Fălticeni și CS Hunedoara care se vor duela cu echipe din Liga 1. Echipa antrenorului gorjean Mario Găman, CSO Filiași, va primi vizita celor de la UTA în această fază a cupei iar o altă echipă din Liga 3, Șumuz Fălticeni, va evolua acasă cu FC Voluntari. Şi la CS Hunedoara va fi sărbătoare pentru că va veni FCSB.

Programul complet al 16-imilor Cupei României:

    Universitatea Craiova – CFR Cluj

    Minaur Baia Mare – Politehnica Iași

    CSM Slatina – Dunărea Călărași

    FK Csikszereda – Chindia Târgoviște

    Ripensia Timișoara – Dinamo

    Petrolul Ploiești – U Craiova 1948 SA

    CS Hunedoara – FCSB

    Campionii FC Argeș – FC Botoșani

    ACSO Filiași – UTA Arad

    Unirea Slobozia – Politehnica Timișoara

    Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaș

    FC Buzău – Academica Clinceni

    Farul Constanța – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

    Șomuz Fălticeni – FC Voluntari

    CS Mioveni – Rapid

    CA Oradea – FC Hermannstadt

Vizualizări: 511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: