Nu se putea mai rău pentru Universitatea Craiova în cupă

Universitatea Craiova dă peste campioana României în Cupa României, în şaisprezecimi. Deşi mai rău de atât nu se putea, oltenii sunt relaxaţi iar Reghecampf vede partea plină a paharului.

Șocul șaisprezecimilor de finală ale Cupei României este Universitatea Craiova – CFR Cluj, două dintre pretendentele la titlul de campioană în Liga 1 urmând să se întâlnească în Cupa României în prima fază în care au intrat pe tablou și cluburile din prima divizie. Antrenorul oltenilor, Laurențiu Reghecampf, spune că vrea să privească partea plină a paharului, fiind conștient că elevii săi vor putea avea un culoar favorabil dacă vor trece de echipa lui Dan Petrescu.

Cel mai important meci din faza șaisprezecimilor de finală ale Cupei României este cel dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, care se vor lupta într-o singură manșă, eliminatorie, pentru un loc în sferturile de finală ale competiției. Antrenorul clubului din Bănie, Laurențiu Reghecampf, a primit vestea cu zâmbetul pe buze și a spus că elevii săi sunt deținătorii trofeului, astfel că vor trebui să își apere imaginea.„Am văzut, din toate adversarele a ieşit Universitatea-CFR. Asta este, ce pot să spun? Prefer să văd partea plină a paharului pentru că echipa care câştigă va avea şanse mai mari să câştige trofeul. Craiova este deţinătoarea Cupei şi trebuie să onorăm acest statut”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Digi Sport.

În etapa a noua a Ligii I, CFR Cluj va primi vizita Universității Craiova, urmând ca după numai câteva zile echipele să se întâlnească din nou, pe terenul oltenilor, în cadrul Cupei României.

Vizualizări: 1,609

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: