Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Surpriză! UCB are un nou rector

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu are un nou rector. Este vorba de profesorul universitar Vasile Sorin Purec, care l-a surclasat pe rectorul Toader Nicoară.

Concursul a avut loc pe 5 martie. Au fost două probe: proba practică și interviul, care a constat în evaluarea ofertei manageriale, a cunoștințelor de legislație, management și științe ale educației. La ambele probe s-a impus profesorul Purec, cu 84,33 puncte. Rectorul Nicoară a fost notat cu 81,78 puncte.

„Conform art.24 și art.25 din Metodologia de avizare, de selecție și de recrutare a rectorului Universității «Constantin Brâncuși» din Târgu-Jiu, este declarat câștigător candidatul prof. univ.dr. Vasile Sorin Purec, care a obținut cel mai mare punctaj”, anunță UCB.

Noul rector își va începe mandatul după ce va fi validat prin ordin ministerial.

Vizualizări: 4,307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: