Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trei posturi scoase la concurs

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj a scos la concurs trei posturi. Două sunt de medic veterinar și unul de inginer.

Pentru cele două posturi de medic veterinar sunt necesare studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licența sau echivalentă, în domeniul medicină veterinară, specializarea medicină veterinară; vechime în specialitatea studiilor – minimum un an.

Pentru postul de inginer, condițiile de participare la concurs sunt: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență, profilul Tehnologia produselor alimentare sau echivalente în domeniul inginerie alimentară; vechime în specialitatea studiilor – minimum 1 an.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 24 martie. Data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj, din Târgu-Jiu, Str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 523, telefon 0253.226.033, interior 107.

Vizualizări: 1,587

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: