Surpriză la Patrimoniu. Rotaru, singurul candidat!

Surpriză la Direcţia Publică de Patrimoniu Târgu Jiu. Un singur candidat s-a înscris la examen şi este vorba de fostul primar al comunei Lelești, Marian Rotaru. Acesta spune că s-a înscris la concurs pentru a demonstra că se pricepe să conducă o direcţie a primăriei Târgu Jiu după o experienţă de 12 ani în administraţie publică.

Marian Rotaru este singurul candidat pentru postul de director al Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul primăriei Târgu Jiu. Perioada de înscriere s-a încheiat, iar proba scrisă a concursului urmează să aibă loc la finele lunii iulie, potrivit reprezentanților primăriei. ”Pentru funcția publică vacantă de director executiv al Direcției Publice de Patrimoniu Târgu Jiu a fost depus un singur dosar, deci avem un singur candidat, în persoana domnului Marian Rotaru. Miercurea trecută a fost ultima zi de depunere a dosarelor”, a spus Lavinia Petrița, purtătorul de cuvânt al primăriei Târgu Jiu.
Fostul primar din Lelești spune că înscrierea sa pentru o funcție de director este cât se poate de firească, pentru că a demonstrat deja că știe să conducă o insitituție publică. ”Eu consider că după 12 ani de activitate în administrație am obligația să încerc să rezolv această problemă și particip la concurs, dacă sunt singur asta este, eu nu m-am interesat, până la urmă este un concurs la care trebuie să fii pregătit fie că ești, fie că nu ești singur. Consider că pot să fac față acestui departament”, a spus Marian Rotaru.

Indecis la parlamentare
Cât priveşte o eventuală candidatură la parlamentare, Rotaru spune că așteaptă să vadă ce alianţe face Geoană la nivel național. ”Le luăm pe rând, vreau să văd ce alianţe, ce fuziuni va face la nivel național domnul președinte Mircea Geoană pentru că știm foarte bine că la locale nu s-a scos un rezultat foarte bun și nu poți să mergi acum la niște alegeri cu un scor slab”, a precizat Marian Rotaru, fostul primar din Lelești.
Proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcției de director la Direcția Publică de Patrimoniu are loc pe 26 iulie.

Vizualizări: 1,150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: