Policlinica Novaci, inaugurată la sfârşitul anului

Policlinica Novaci va fi inaugurată spre sfârşitul anului, asta după ce a fost supusă unor lucrări de modernizare. Potrivit autorităţilor locale, în această lună vor fi recepţionate lucrările de reabilitare a exteriorului clădiri, urmând ca de la 1 august să se treacă la renovarea interioară. Primarul Dumitru Leuştean spune că, după modernizare, policlinica va intra în reorganizare. Dat fiind faptul că managerul spitalului Novaci a făcut demersuri în vederea amenajării unei saline, autorităţile vor să mute într-un alt sediu pe funcţionarii Agenţiei de Şomaj care îşi desfăşurau activitatea în clădirea policlinicii.

Primăria Novaci va recepţiona lucrările de reabilitare a exteriorului clădirii policlinicii la sfârşitul acestei luni. Autorităţile locale spun că, în perioada imediat următoare, se va trece la modernizarea interiorului clădirii. „Lucrările de renovare a exteriorului clădirii policlinicii sunt aproape finalizate. În momentul de faţă se fac ultimele retuşuri, iar la sfârşitul lunii iulie vom face recepţia lucrărilor exterioare, după care vom trece la renovarea interioară. Policlinica, în întregime, va fi inaugurată, cel mai probabil, în luna decembrie”, a declarat Dumitru Leuştean, primarul de la Novaci.
Nu numai aspectul clădirii va fi îmbunătăţit, dar şi actul medical. Asta pentru că se vor amenaja încă două cabinete medicale. „Se vor moderniza şi cabinetele medicale din policlinică. După finalizarea lucrărilor de reabilitare vrem să mai amenajăm un cabinet de ortopedie şi unul de cardiologie, după cum ne-a solicitat conducerea spitalului”, a mai precizat Dumitru Leuştean.

Salina agreată de autorităţile locale
Ideea managerului Spitalului Novaci, Emil Grigore, de a înfiinţa o salină în incinta policlinicii este văzută cu ochi buni de către autorităţile locale. „Odată cu reorganizarea policlinicii se va suplimenta numărul de cabinete medicale. Există un spaţiu care ar putea fi transformat într-o salină. Ideea domnul manager al spitalului este una foarte bună pentru că doar un spital din Gorj dispune de salină, în partea opusă a judeţului. În acest condiţii ar creşte adresabilitatea pacienţilor către Spitalul Novaci”, a declarat primarul Dumitru Leuştean.

Galerie foto


Vizualizări: 370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: