SURSE: Ion Tudor revine în Gorj ca şef la Drumuri Naţionale

Ion Tudor este tot mai aproape de funcţia de şef al Secţiei de Drumuri Naţionale Gorj, după ce a pierdut Garda de Mediu. Tudor nu confirmă, dar nici nu infirmă zvonul că ar putea să-i ocupe locul lui Ion Dina în cel mult o săptămână. La rândul său, Ion Dina spune că nu a primit nimic oficial în acest sens, însă dacă se va lua o astfel de decizie îl aşteaptă pe Tudor la serviciu.

Ion Tudor, fostul şef al Poliţiei Locale Târgu Jiu, a pierdut Garda de Mediu Gorj şi se pare că şi postul de la nivel central pe care i l-a oferit în vară Rovana Plumb. În a doua jumătate a anului 2012, Ion Tudor a ocupat funcţia de comisar general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu. În momentul de faţă, zvonul că Ion Tudor urmează să-i ocupe funcţia lui Ion Dina, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Gorj, este tot mai aproape de a deveni realitate.

Tudor nu confirmă şi nici nu infirmă acest zvon, însă spune că lucrurile se vor clarifica în perioada imediat următoare, după ce îşi va rezolva problemele de sănătate. „Deocamdată nu discut despre acest lucru. Dacă va fi luată vreo decizie în legătură cu venirea mea la Secţia de Drumuri Naţionale vă voi comunica atât eu, cât şi persoanele abilitate. Voi lua o hotărâre care mă interesează în mod deosebit în perioada imediat următoare. Acum, îmi tratez problemele de sănătate. Am avut o colică renală care a necesitat tratament serios cu perfuzii şi sper să mă însănătoşesc cât mai repede”, a declarat Ion Tudor.

De asemenea, Tudor refuză să precizeze care este activitatea pe care o desfăşoară în prezent şi dacă mai ocupă sau nu vreo funcţie la nivel central. „Nu are vreo importanţă care este activitatea pe care o desfăşor eu în momentul de faţă sau dacă mai sunt sau nu la Garda Naţională de Mediu. Ce pot să spun este că nu mai coordonez activitatea Gărzii de Mediu Gorj, pentru aceasta fiind desemnat încă dinainte de sărbători domnul Gheorghe Sanda”, a menţionat Tudor.

SUSPANS

Ion Dina, actualul şef al Secţiei de Drumuri Naţionale Gorj, spune că nu a primit nimic oficial în legătură cu venirea lui Ion Tudor la cârma instituţiei. „Am fost numit în funcţie pe o perioadă nedeterminată şi nu am primit nimic oficial în legătură cu venirea domnului Tudor la Secţia de Drumuri Naţionale, dar dacă se va lua o astfel de decizie îl aştept să vină la serviciu”, spune Ion Dina.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: