SURSE: Mihai Weber, preferat în faţa lui Surupăceanu

Deputatul Mugurel Surupăceanu susţine că va candida pentru un nou mandat pe Colegiul 2 Novaci, dar surse din PSD susţin că atât premierul Victor Ponta, cât şi prefectul Claudiu Teodorescu, susţin candidatura consilierului local Mihai Weber. În aceste condiţii, atât dorinţa lui Surupăceanu de a candida, cât şi a altora, cum ar fi Andrei Maioreanu sau Ion Ciocea, este sortită eşecului.

Preşedintele PSD Gorj Florin Cârciumaru a comentat ieri declaraţiile deputatului Mugurel Surupăceanu, de a candida pentru un nou mandat în colegiul pe care îl reprezintă acum în parlament. „Declaraţia domnului Mugurel Surupăceanu clarifică lucrurile. Acum ştim că vrea să candideze la Gorj pentru că se auzise că va merge la Bucureşti”,a declarat Cârciumaru pentru Radio Infinit. Mai departe, Cârciumaru şi-a nuanţat declaraţiile, spunând că în cadrul partidului vor fi analizate toate candidaturile, pentru a se afla cine are şanse mai mari.

Weber este sigur pe susţinerea colegilor

Şi Mihai Weber spune că decizia desemnării candidatului pe Colegiul nr. 2 va fi luată în Biroul Executiv al PSD. Social-democratul pare optimist, e convins că dacă va fi el candidatul va câştiga alegerile parlamentare. „Mă bazez pe decizia colegilor din PSD şi cred că va fi în favoarea mea”, a spus Weber pentru Radio Infinit.

Lui Andrei Maioreanu i se pare firească declaraţia lui Mugurel Surupăceanu că vrea să candideze din nou pe Colegiul nr. 2. „Eu nu mi-am anunţat niciodată hotărârea de a candida, dar, probabil, s-a creat această impresie pentru că am coordonat mult timp activitatea în organizaţiile din Colegiul nr. 2” spune social-democratul.

Un alt posibil candidat este primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, dar acesta a spus la fiecare alegeri că va candida, dar a cedat atunci cânt partidul a luat altă decizie. Pe de altă parte şi UNPR, partid intrat recent în alianţă cu PSD, doreşte să desemneze candidat tot pe Colegiul 2.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: