Suspect de furt, reţinut de poliţişti

 La data de 24 noiembrie 2012, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Logreşti au fost sesizaţi prin 112 de către un tânăr de 19 ani, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa mamei sale, plecată la acel moment în străinătate, iar de acolo au sustras mai multe bunuri.

Urmare a sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au stabilit furtul s-ar fi produs în perioada 18 - 24.11.2012, când persoane necunoscute, forând o fereastră a imobilului, au pătruns în interior, de unde au sustras un sistem audio şi un telefon mobil.

Continuând activităţile de cercetare şi investigaţiile pentru identificarea autorilor, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Logreşti şi Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti, au stabilit că suspect de comiterea furtului este S.G.M., de 23 ani, din comuna Logreşti, judeţul Gorj.

La data de 30 noiembrie a.c., poliţişti l-au depistat pe suspect pe raza localităţii de domiciliu şi l-au condus la sediul poliţiei pentru audieri. Totodată, extinzând cercetările, poliţiştii au mai constatat faptul că suspectul, în noaptea de 27 spre 28 octombrie 2012, a pătruns fără drept, în locuinţa părţii vătămate C.G., de 84, din comuna Logreşti, iar de aici, dintr-o anexă gospodărească neasigurată, a sustras un cazan din cupru.

În baza probatoriului administrat, faţă de suspectul S.G.M. a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru infracţiunile de furt calificat şi violare de domiciliu.

Poliţiştii l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 01.12.2012, să îl prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: