Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sute de amenzi pe șosele în trei zile

Poliţiştii rutieri gorjeni au acţionat de vineri până duminică pe principalele artere rutiere din județ, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limita legală de viteză, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere.

Cu această ocazie, au fost aplicate în total 392 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri la regimul rutier, din care 271 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 43 pentru centură de siguranță, 6 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea și alte 72 de abateri.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 94 de permise de conducere, din care 83 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În cadrul activităților au fost retrase 4 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice și au fost întocmite 3 dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În activităţile specifice, au fost angrenate autospeciale de poliţie ce sunt dotate cu aparate video-radar, precum și un pistol radar, anunță IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: