Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Incendii la două case de locuit

A fost incendiu în noaptea de duminică spre luni la o casă din comuna gorjeană Drăguțești, satul Iași. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul  Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta violent la acoperișul locuinței cu posibilitate de propagare.

"Pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite, fiind salvată în mare parte locuința și contrucțiile învecinate. A ars acoperișul construcției pe o suprafață de aproximativ 35 mp. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic produs de coșul de fum amplasat necorespunzător față de materiale combustibile", a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Pompierii gorjeni au avut și sâmbătă dimineața o intervenție la o casă în orașul Târgu Cărbunești, satul Măceșu. A ars peretele din interiorul locuinței pe o suprafață de aproximativ 2 mp. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzire.

În perioada 31 ianuarie - 02 februarie 2020, angajații ISU Gorj au fost solicitați să intervină pentru gestionarea a 21 situații de urgență generate de incendiile de vegetație uscată izbucnite în municipiul Motru, orașul Tismana, comunele Borăscu, Albeni, Stejari, Crușet, Căpreni, Alimpești,  Dănești, Vladimir, Tânțăreni, Mătăsari, Scoarța, Jupânești, Berlești, Câlnic.

Peste 110 hectare de vegetație uscată au fost mistuite de flăcări fiind nevoie de intervenția echipajelor noastre pentru limitarea efectelor acestora.

Vizualizări: 2,213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: