Sute de angajări în poliție

Poliţia Română anunţă că sunt scoase la concurs 290 de posturi, prin încadrare directă. Zece posturi de ofiţer de poliţie sunt la Centrul de Informare şi Relaţii Publice din IGPR, DGMB, IPJ Bacău, Bistriţa-Năsăud, Caraş-Severin, Gorj, Ialomiţa.

Persoanele care își doresc o carieră în Poliția Română se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a 290 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă. Înscrierile se fac la sediile unităților de poliție care au scos posturile la concurs, până la data de 22 ianuarie 2019.

Din totalul acestora, 289 de posturi sunt cu încadrare din sursă externă, iar un post urmează a fi ocupat prin reîncadrare. Posturile scoase la concurs sunt atât de ofițer (219), cât și de agent (18+1 reîncadrare) și personal contractual (52).

Sunt scoase la concurs posturi în domenii precum criminalistică, investigații criminale, economic, combaterea criminalității organizate, comunicare și relații publice, logistică, secretariat, resurse umane, intervenții și acțiuni speciale, cazier judiciar, statistică și evidență operativă, poliție rutieră, psihologie.

Vizualizări: 3,708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: