Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Amenzi pentru muncă ”la negru” la firme din Gorj

Administratorii a trei societăți din județul Gorj sunt buni de plată. Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj au constatat în urma unor controale care s-au desfășurat săptămâna trecută că aceștia utilizau în activitate personal fără forme legale de angajare. Două dintre persoanele care munceau fără a avea încheiate contracte individuale de muncă cu angajatorii sunt femei. Acestea prestau activitate într-un bar din municipiul Târgu Jiu, respectiv un magazin din comuna Bărbătești.

În cel de-al treilea caz este vorba despre un bărbat depistat muncind fără forme legale la o societate comercială care se ocupă cu reciclarea deșeurilor în municipiul Motru. Angajatorii au fost sancționați cu 20.000 lei pentru fiecare persoană care muncea ”la negru”. ”Inspectorii de muncă cu atribuții de control în domeniul relațiilor de muncă au aplicat sancțiuni în sumă totală de 63.000 de lei și au dispus 44 de măsuri ce trebuie duse la îndeplinire de către angajatori”, a declarat George Octavian Romanescu, inspectorul șef al ITM Gorj.

Angajatorul din Târgu-Jiu a mai primit o amendă, de 3.000 de lei, pentru lipsa instructajului în domeniul securitrății și sănătății în muncă.

Vizualizări: 1,864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: