Ce le-a cerut Romanescu polițiștilor locali

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, i-a băgat în ședință pe toți angajații Poliției Locale. I-a trasat noi sarcini directorului interimar al instituției. Florin Băluță trebuie să se asigure acum că toți șefii de servicii din cadrul Poliției Locale sunt în stradă. În plus, Romanescu le-a promis bonusuri substanțiale dacă vor îmbunătăți imaginea instituției.

Adjunctul Florin Băluță a rămas la frâiele Poliției Locale Târgu Jiu după ce directorul Florin Urdea a intrat în concediu de paternitate. Bugetul instituției ar putea fi majorat doar după ce polițiștii locali vor recâștiga încrederea târgujienilor, le-a transmis primarul Romanescu: “Florin Băluță începe să facă pași pozitivi. El este un om de foarte bună credință. Sper să facă mecanismul să funcționeze la parametrii optimi. Am fost la o întâlnire cu cei de la Poliția Locală. Le-am explicat un lucru. În momentul în care satisfacția cetățeanului va crește, și eu ca primar, și Consiliul Local, care aprobă bugetul pentru instituția respectivă, vom veni cu anumite bonificații pentru Poliția Locală”.

Una dintre cerințele edilului a fost ca șefii de servicii să nu mai stea în birouri. “Erau la masă 120 de persoane. Le-am transmis să facă ceva să schimbe percepția populației asupra Poliției Locale. Schimbați imaginea pentru că, de doi ani de zile, aveți o imagine dezastruoasă! Vedeți șefi de servicii în stradă. Le-am cerut să nu mai stea în birou, să meargă în stradă. Să dea Dumnezeu ca cei cinci șefi de servicii să poată coordona cum trebuie activitatea și nu mai am nimic să le reproșez. Florin Băluță a înțeles că trebuie să-i scoată în stradă”, a fost mesajul lui Romanescu.

Vizualizări: 1,951

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: