Concurs pentru un post de conducere la IPJ Gorj

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj a scos la concurs postul de șef serviciu la Serviciul Logistic din cadrul unității. În prezent, activitatea serviciului este gestionată prin împuternicire de Vasile Tivig, cel care a promovat recent, în urma unui concurs, în funcția de şef al Biroului Tehnic din cadrul Serviciului Logistic.

Funcţia de șef serviciu la Serviciul Logistic este prevăzută cu gradul profesional de comisar-şef de poliţie, iar recrutarea este din sursă internă. Candidații trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiții. Conform anunțului, trebuie să fie ofiţeri de poliţie, absolvenți de studii superioare de lungă durată în domeniul juridic sau inginerești ori studii superioare de licență, ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) în domeniul științe sociale, ramura de știință științe juridice/ economice/ științe militare, informații și ordine publică sau științe inginerești.

De asemenea, trebuie să aibă studii de masterat sau studii postuniversitare în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției sau în domeniul management și să să deţină gradul profesional de minim inspector principal de poliţie.

O altă cerință este să aibă cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, minimum 3 ani vechime în specialitatea structurii și 7 ani vechime în Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Concursul va avea loc în data de 14 februarie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Selecția va consta în susţinerea unei probe unice de selecție, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Vizualizări: 1,692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: