Saloane la mansardă pentru pacientele Spitalului Sadu

Podul Spitalului Orășenesc din Bumbești Jiu va fi transformat în saloane. Conducerea unității face demersuri pentru a schimba destinația mansardei, cu scopul de a extinde Secția Obstetrică-Ginecologie. ”Avem niște lucrări anul acesta, o extindere la mansardă, la Obstetrică-Ginecologie. Este nevoie pentru spații, trebuie să fie circuite, îmbunătățim condițiile hoteliere. Vom amenaja 2 saloane și o rezervă, cu baie, cum e modern. Este solicitare pe secție, la nașteri am fost pe locul al II-lea pe județ în 2018. În total, acum avem 20 de paturi pe secție, 25 cu nou-născuții”, a declarat directorul Spitalului Orăşenesc Bumbeşti Jiu.

Investiția pentru amenajarea podului se ridică la 250.000 lei, bani care vor fi alocați de administrația locală din Bumbești Jiu.

Și unitatea spitalicească are pentru acest an un fond de dezvoltare, în care va prinde circa 220 mii lei. Banii vor fi utilizați pentru achiziția de aparatură medicală. Conducerea unității spune că solicitări sunt multe, dar că, pentru început, va cumpăra câte un electrocauter pentru secțiile Obstetrică-Ginecologie și Chirurgie, dar și două defibrilatoare.

Vizualizări: 2,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: