A treia încercare a fost cu noroc. Director nou la Spitalul Motru

Spitalul Municipal din Motru, județul Gorj, are un nou director medical. De la începutul acestui an, funcția de conducere este ocupată de Elena Catană, medic primar în specialitatea obstetrică-ginecologie.

Catană a promovat în această funcție în urma unui concurs care s-a desfășurat în luna decembrie 2018. În fapt, a fost vorba de cea de-a treia încercare a conducerii Spitalului Municipal Motru de a promova o persoană în funcția de director medical.

Postul a fost vacantat în 2017, după ce Alin Efrim a promovat în funcţia de manager al unităţii medicale. La primele două concursuri, niciun medic nu şi-a depus candidatura.

Doctorița Catană a promovat concursul cu media 9.64, după susținerea unei probe scrise, a unui interviu și a proiectului propriu. ”Lucrează de peste 10 ani în Spitalul Motru, are experiență. Chiar aveam nevoie de ajutor. Doamna Catană și-a început activitatea în funcția de director medical cu 1 ianuarie”, a declarat Alin Efrim, managerul Spitalului Municipal Motru.

Chiar dacă a promovat în funcția de director medical, Elena Catană va profesa în continuare în specialitatea obstetrică-ginecologie.

Vizualizări: 15,269

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: