A murit Alexandru Arșinel

Actorul Alexandru Arşinel a murit, joi, la vârsta de 83 de ani, fiind internat la terapie intensivă la Spitalul Universitar din Capitală.

Director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, Arşinel a jucat în filme şi piese de teatru de comedie, fiind cunoscut pentru lunga colaborare Stela Popescu.

Actorul Alexandru Arşinel era internat la Spitalul Universitar din Capitală, din cauza unor escare specifice celor care stau mult la pat, nefiind vorba despre o agravare a afecţiunii sale de fond, au declarat pentru News.ro surse medicale. Ulterior, reprezentanţii unităţii sanitare au anunţat că Alexandru Arşinel a fost transferat în secţia ATI, „având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă”. 

Luna trecută, actorul fusese internat la Institutul Clinic Fundeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate. ”În această seară, marele actor Alexandru Arșinel, s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe.
Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022,  în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă.
Conducerea Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis spitalul.

Vizualizări: 1,772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: