Sute de mineri cer bilete de tratament la Săcelu

Baza de Tratament Săcelu a devenit funcţională. Primele persoane care au luat bilete de tratament pentru Săcelu au sosit ieri în staţiune. Până în prezent, numai din partea salariaţilor din minerit şi energie au fost înregistrate peste 800 de cereri pentru bilete de tratament. La acestea se adaugă alte zeci de solicitări venite din afara judeţului.

Primii angajaţi din minerit şi energie care solicitat bilete de tratament la Săcelu au venit ieri în staţiune. Timp de zece zile aceştia vor beneficia de cazare, masă şi trei proceduri/zi. Preţul unui bilet de tratament este de 1.250 de lei. De proceduri pot beneficia contra sumei de 6 lei/procedură şi persoanele care vin la Săcelu fără a avea bilet.

Până în momentul de faţă, Complexul Energetic Oltenia a înregistrat peste 800 de cereri de bilete pentru tratament la Săcelu. Conducerea Medserv Min spune că atât cantina, cât şi hotelul oferă condiţii adecvate pentru un concediu relaxant, în ciuda faptului că mobilierul necesită înlocuire. „Baza de Tratament a fost deschisă. Prima serie de angajaţi din minerit şi energie, care au solicitat bilete de tratament pentru Săcelu, a venit duminică în staţiune. Până în momentul de faţă, s-au înregistrat peste 800 de cereri, însă numărul solicitărilor creşte de la o zi la alta. Vin foarte multe solicitări şi din judeţele vecine. Hotelul este pregătit pentru a face faţă sezonul estival. Chiar dacă mobilierul este vechi, peste tot domneşte curăţenia. Intenţionăm ca anul viitor să schimbăm mobilierul pentru a trece hotelul de la o stea la trei stele”, a declarat Valentin Mogoe, directorul Medserv Min.

Se suplimentează numărul personalului

Medserv Min a detaşat o parte din personalul medical la Baza de Tratament de la Săcelu. În momentul de faţă, aici îşi desfăşoară activitatea cei 17 angajaţi ai bazei, 10 persoane de la Medserv Min şi 7 angajaţi de la Minprest. Potrivit directorului Mogoe, pe perioada sezonului estival va fi suplimentat numărul personalului aflat la Săcelu. „Avem nevoie de 55 de angajaţi pentru Baza de Tratament şi plaja de la Săcelu. În momentul de faţă, avem doar 17 angajaţi ai bazei, 10 persoane detaşate de la Medserv Min şi 7 persoane de la Minprest. Vom încerca să vedem dacă Minprest are angajaţi calificaţi pentru ospătari,  cameriste şi îngrijitori plajă. În cazul în care nu-i putem lua prin Minprest, vom angaja diferenţa de personal până la 55 din afara, pe perioadă determinată”, a precizat Valentin Mogoe. 

INAUGURARE

Inaugurarea plajei de la Săcelu era programată pentru week-endul trecut, însă din cauza vremii s-a amânat până la sfârşitul săptămânii în curs.  „În mod cert, plaja va fi funcţională în acest week-end. Pentru intrare adulţii vor plăti câte 7 lei/persoană, iar copiii câte 3 lei. Pe plajă va exista şi posibilitatea închirierii de şezlonguri la preţul de 5 lei”, a menţionat Valentin Mogoe.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: