Sute de șoferi, trași pe dreapta: amenzi usturătoare și permise reținute

Șoferii vitezomani au fost în vizorul polițiștilor gorjeni! Sâmbătă, numeroase echipaje ale IPJ Gorj au desfășurat acțiuni pentru combaterea vitezei excesive. Mulți dintre cei trași pe dreapta, nu au scăpat fără sancțiuni.

Pe parcursul întregii zile, sute de șoferi au fost opriți în trafic de oamenii legii.
„Astăzi, 4 februarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere privind viteza de deplasare.
Polițiștii rutieri gorjeni au acționat pe toate drumurile publice din județ, atât în mediul urban cât și în mediul rural.
În cadrul activităților desfășurate, aceștia au verificat aproximativ 300 de autovehicule și au aplicat un număr de 141 sancțiuni contravenționale, cu valoare totală de 55 920 lei, dintre care 95 au fost pentru depășirea limitei legale de viteză.
Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere, dintre care 10 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, două pentru depășire neregulamentară și unul pentru alte abateri.
Pentru prevenirea evenimentelor rutiere, polițiștii recomandă respectarea limitei legale de viteză și adaptarea ei la condițiile meteo rutiere”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Gorj.

Galerie foto




Vizualizări: 2,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: